dimarts, 31 de juliol del 2018

Concert de LLUÍS COLOMA & CARL SONNY LEYLAND


DILLUNS 20 d'Agost
a les 22h.
Obrim portes a les 21h.
Xiringuito d'entrepans

Carl Sonny Leyland i Lluís Coloma, dos dels pianistes de Blues & Woogie més originals i creatius actuals, fan un nou projecte junts a dos pianos!
Lluís i Carl es van conèixer fa quasi 20 anys en el Festival de Boogie Woogie de LaRoquebrou, França, és considerat un dels festivals més importants d'aquest estil. Grans coneixedors del llenguatge del Blues piano, aquests dos pianistes són habituals en festivals de Jazz i Blues a nivell internacional, on han coincidit moltes vegades. Després de molts anys d'admiració mútua, decideixen gravar un disc amb la prestigiosa discogràfica Fresh Sound Records.
Inquiets musicalment, a Lluís i Sonny els agrada fusionar estils respectant la tradició però incorporant elements nous de forma molt orgànica i natural. A més són compositors i cada un d'ells té un so molt definit i personal.
Els duets de Leyland i Coloma contenen una gran dosis de creativitat, espontaneïtat, virtuosisme, improvisació i diàleg musical, transportant a l'oient a viatges inesperats plens de màgia i complicitat. Una barreja innovadora de tradició i modernitat.